Projecten

Vervangen gas, water en elektrisch Prinses Beatrixstraat Arnemuiden

 • DNWG
 • 16 januari 2023 - eind april 2023

De Voogd Grijpskerke B.V. heeft de opdracht gekregen van DNWG om werkzaamheden uit te voeren aan het gasnet, waternet en elektriciteitsnet.  

 

De werkzaamheden worden uitgevoerd in de Koningin Julianalaan, Prins Clausstraat, Dokter van der Moerstraat en de Prinses Beatrixstraat. De werkzaamheden worden ook in deze volgorde uitgevoerd.    

 

Project updates
 • 16.jan.2023

  Bewonersbrief 1

  Grijpskerke,  december 2022

  Geachte bewoner(s)/eigenaar,

   

  Zoals u wellicht op de inlichtingen avond heeft kunnen vernemen, heeft De...

  Grijpskerke,  december 2022

  Geachte bewoner(s)/eigenaar,

   

  Zoals u wellicht op de inlichtingen avond heeft kunnen vernemen, heeft De Voogd Grijpskerke B.V. de opdracht gekregen van DNWG om werkzaamheden uit te voeren aan het gasnet, waternet en elektriciteitsnet.  Middels deze brief informeren wij u over deze werkzaamheden.

   

  Algemeen

  De werkzaamheden worden uitgevoerd in de Koningin Julianalaan, Prins Clausstraat, Dokter van der Moerstraat en de Prinses Beatrixstraat. De werkzaamheden worden ook in deze volgorde uitgevoerd.    

   

  Planning - Fasering

  De start van het werk is voorzien in week 3 – 2023. In deze week richten we het tijdelijk depot in, plaatsen verkeersmaatregelen  en breken de verharding gefaseerd op. We werken met 2 teams om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden. Vooruitlopend op het vervangen van de kabels/leidingen in het trottoir worden de huisaansluitingen vernieuwd vanaf het trottoir tot in de woningen. U wordt tijdig geïnformeerd wanneer wij bij u in de meterkast van de woning willen werken. Aansluitend worden de kabels/leidingen in het trottoir vernieuwd. Op de achterzijde van deze brief vind u een globaal overzicht van de doorlooptijd. Dit is sterk afhankelijk van de ondergrondse situatie en de situatie in de meterkast. Oplevering van het werk is eind april 2023.

   

  Bereikbaarheid

  Tijdens de werkzaamheden ondervind u hinder en is het niet altijd mogelijk om uw auto voor de deur te parkeren. We geven u altijd toegang tot uw woning en de bereikbaarheid van de hulpdiensten wordt gegarandeerd. Heeft u aanvullend hulp nodig? Dan kunt u dit bij onze uitvoerder kenbaar maken.

   

  Afvalcontainers

  Door de werkzaamheden kan het zijn dat de ophaaldienst niet op de standaard plaats de containers kan legen. Wij vragen u vriendelijk uw afvalcontainer zo aan te bieden dat de ophaaldienst deze kan bereiken. Is dit wegens omstandigheden niet mogelijk voor U, dan helpen wij u uiteraard graag bij het vinden van een passende oplossing. 

   

  Informatie

  Indien u verdere informatie wenst betreffende onze werkzaamheden kunt u contact opnemen met onze uitvoerder dhr. Marco Sturm, via 06-50647914 of via msturm AT devoogdgrijpskerke DOT nl .

  Heeft u specifieke vragen over de kabels en leidingen van DNWG, dan kunt u contact opnemen met projectopzichter Eddy Moesman, via 06-10437378 of via eddy.moesman AT dnwg DOT net

  Kijk u tevens op de site voor aanvullende informatie: www.devoogdgrijpskerke.nl

   

  Met vriendelijke groet,

  Aannemingsbedrijf De Voogd – Grijpskerke B.V.