Over ons

De Voogd-Grijpskerke B.V.

Aannemingsbedrijf De Voogd-Grijpskerke B.V. is een modern aannemingsbedrijf dat garant staat voor kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid. Aandacht voor het optimaliseren van onze dienstverlening is een continue proces dat bedrijfsbreed gedragen wordt. Speerpunten in dit proces zijn investeren in vakbekwaamheid van de medewerkers en een modern machinepark, en aandacht voor milieu, veiligheid en arbeidsomstandigheden.

 

Innovatie

Een belangrijke toegevoegde waarde hierbij is dat wij openstaan voor, en investeren in, innovaties. Het toepassen van innovatieve werkmethodes, de nieuwste uitvoeringtechnieken en het gebruik van de modernste apparatuur en machinepark stelt ons in staat op flexibele wijze in te spelen op de, in de loop van de tijd steeds veranderende, wensen van de klant.

 

Een betrouwbare partner

Met Aannemingsbedrijf De Voogd-Grijpskerke B.V. kiest u voor een betrouwbare partner die in de afgelopen 30 jaar een duurzame relatie heeft opgebouwd met een grote diversiteit aan klanten (overheid, semi-overheid, bedrijven en particulieren) die ons hoog waarderen om onze kwaliteit en betrouwbaarheid.
Aannemingsbedrijf De Voogd-Grijpskerke B.V. is aangesloten bij de brancheorganisatie “Bouwend Nederland ” en is in het bezit van de kwaliteitscertificaten ISO 9001, BRL SIKB 7000 en CKB, en het veiligheidscertificaat VCA**.