Certificering

Certificering

Aannemingsbedrijf De Voogd-Grijpskerke B.V. is in het bezit van de kwaliteitscertificaten ISO 9001:2015 en CKB:2014, het veiligheidscertificaat VCA**2017/6.0, en het Procescertificaat BRL SIKB 7000, geldig voor de SIKB protocollen 7001 en 7004.

 

Als één van de eerste aannemers in Zeeland is Aannemingsbedrijf De Voogd-Grijpskerke B.V. in 1998 gestart met de opzet van een integraal KAM-managementsysteem; de start van een duurzaam verandering -en verbeteringsproces op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu. Sinds 1999 is ons KAM-managementsysteem door Bureau Veritas bekroond met bovengenoemde veiligheids- en kwaliteitscertificaten. In 2015 is door SGS Intron aan ons het procescertificaat BRL SIKB 7000 afgegeven.

 

Door het Ministerie van VROM en de Stichting NIWO (Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie) is De Voogd-Grijpskerke B.V. als erkend bedrijf opgenomen in de lijst van vervoerders, inzamelaars, handelaars en bemiddelaars (VIHB) van afvalstoffen. Deze erkenning wordt afgegeven op basis van het voldoen aan eisen met betrekking tot betrouwbaarheid, kredietwaardigheid en vakbekwaamheid. 

 

Erkend leerbedrijf

Door de onderwijsinstellingen Fundeon, Kenteq en Aequor is aan ons bedrijf de erkenning leerbedrijf toegewezen voor respectievelijk de grond-, weg-, en waterbouw, de installatietechniek (gas/water), en het groenbedrijf. Volgens de Wet Educatie en Beroepsonderwijs voldoen wij hiermee aan de kwaliteitsnormen om de zogenaamde beroepspraktijkvorming te verzorgen. In de praktijk betekent dit dat wij als erkend leerbedrijf samenwerken met de onderwijsinstellingen aan de verbetering van de vakbekwaamheid van werknemers.